PJ64 SP Dev

W.I.P Dev => Project 64 1.6.1 Dev => Core => Topic started by: Gent on August 17, 2011, 12:17:56 PM

Title: Loading GameFAQ From Pj Help (Resolved)
Post by: Gent on August 17, 2011, 12:17:56 PM
We have the default index page resolved but for some reason there is a curious issue with the GameFAQ still and opening on its own to opening in PJ. This happens in Rads Project64_1.6.1.exe but seems to be fine with Project64_Debug.exe and Project64_Release.exe

When you open it normally (Not from PJ) the format is correct in the Introduction being open and viewable. (Open Icon)

When you opening it from PJ (Help Section) It does not have the Introduction part open but instead closed. (Closed icon)
Title: Re: Loading GameFAQ From Pj Help
Post by: Gent on August 19, 2011, 12:52:57 AM
Update: this is now fixed by Rad:

Code: [Select]
        case ID_HELP_GAMEFAQ:
            {
                char path_buffer[_MAX_PATH], drive[_MAX_DRIVE] ,dir[_MAX_DIR];
                char fname[_MAX_FNAME],ext[_MAX_EXT], HelpFileName[_MAX_PATH], HelpFileName2[_MAX_PATH];

                GetModuleFileName(NULL,path_buffer,sizeof(path_buffer));
                _splitpath( path_buffer, drive, dir, fname, ext );
                   _makepath( HelpFileName, drive, dir, "PJgameFAQ", "chm" );
                strcpy(HelpFileName2, HelpFileName);

                if (HtmlHelp(hWnd, HelpFileName, HH_DISPLAY_TOPIC, 1) == NULL) {
                    ShellExecute(hWnd, "open", HelpFileName2, NULL, NULL, SW_SHOW);
                }
            }
            break;

Thanks Rad.