Author Topic: Mace - The Dark Age - Demo Play Crash  (Read 912 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Gent

  • PJ64 Dever
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 492
  • Karma: +100/-0
  • SuperFly Deving Guy
    • Project64 Website
Mace - The Dark Age - Demo Play Crash
« on: November 28, 2017, 08:19:07 pm »
Using Ice's OGL or even Mudlords Rice video plugins. If you load the games and just let it go through the motions of the books twice, it will then get to the In-Game demo where it crashes. This however does not happen on Jabo 1.6.1

See image of crash and a save for the (U) where when you load, in a few seconds you will see the crash using either of the above.
System 1 Specs:

OS:Windows 7 Professional 64Bit
CPU:Intel® Core™2 Quad Processor Q8400, 2.66 GHz, 1333 MHz FSB
System RAM:8GB Ddr2 Ram
Video:ATI Radeon HD 7470 PCI-E Graphics Card 1Gb
Sound:Creative Labs SB0460 X-fi Fatality Sound Blaster

System 2 Specs:

OS:Windows 7 Professional 64Bit
CPU:AMD Intel Quad Core i7 860 @ 2.80GHz Lynnfield 45nm Technology
System RAM:16.0GB Dual-Channel DDR3 @ 664MHz (9-9-9-24)
Video Card:512MB NVIDIA GeForce 310 Graphics
Sound Card:Realtek High Definition Audio

System 3 Specs:

OS:Windows 7 Professional 64Bit
CPU:AMD Essentials E1-2100 Accelerated Processor clock speed : 1.0 GHz
System RAM:Crucial 16GB  DDR3 RAM (1,333 MHz)
Video Card:AMD E1-2100 APU with AMD Radeon™ HD 8210 Graphics
Sound Card:Realtek ALC269Q-VB5-GR


Offline RadeonUser

  • PJ64 Dever
  • Full Member
  • *****
  • Posts: 238
  • Karma: +1/-0
  • SuperFly Deving Guy
Re: Mace - The Dark Age - Demo Play Crash
« Reply #1 on: November 30, 2017, 07:07:01 pm »
Appears to be an issue with the rsp.
This game seems very weird as changing even to interpreter for the rsp causes the video to go weird.